Yleistietoa

Apteekki aijosti likellä 

Polvijärven apteekilla on pitkät perinteet maaseutupitäjän lääkehuollon turvaamisessa. Apteekki on perustettu aikoinaan Liperin apteekin haara-apteekiksi. Itsenäinen, oma apteekki saatiin Polvijärvelle vuonna 1927. Apteekki muutti huhtikuussa 2019 uusittuun toimitilaan vanhalle virastotalolle, K-kauppa Nuottaa vastapäätä. Myymälätilan laajenemisen myötä apteekin esteettömyys parani. Valikoimamme kattaa   resepti- ja itsehoitolääkkeiden lisäksi mm. eläintuotteet, vitamiinit ja muut ravintolisät sekä ihon- ja haavanhoitotuotteet.

Apteekkitiimimme muodostuu tänään neljästä farmasian ammattilaisesta, avustavia toimia tekevästä teknisestä apulaisesta sekä mahdollisista apteekkiharjoitteluaan suorittavista farmasian oppilaista. Kouluttaudumme aktiivisesti pystyäksemme tarjoamaan asiakkaillemme tuoretta tietoa niin lääkehoidoista kuin terveyden edistämisestäkin.  Tervetuloa asioimaan oman kylän apteekkiin, lääkealan asiantuntijoiden palveltavaksi.

terveydeksi!-lehti meiltä

Terveydeksi!-lehti on apteekin asiakaslehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja on jaossa apteekissa. Alta pääsee tutustumaan lehteen sähköisesti.  

Liikkujan Apteekki

Polvijärven apteekki liittyi vuoden 2021 lopulla Liikkujan Apteekki-liikuntaneuvontakonseptiin ja tulevaisuudessa apteekin neuvonnassa ja toiminnassa aiotaan entistä enemmän huomioida liikunnan ja terveiden elämäntapojen merkitys ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, oman terveyden ylläpitämisessä sekä sairauksien hoitamisessa. Apteekki pyrkii myös osallistumaan valtakunnallisiin ja paikallisiin liikunnan teemapäiviin ja jakamaan tietoa paikallisista liikuntamahdollisuuksista ja -järjestöistä.