Apteekkipalvelut 

Lääkehuoltopalvelut

Lääkkeet luotettavalta, turvalliselta ja kotimaiselta toimittajalta - aijosti likeltä.

Reseptien suoratoimitus

Toimitamme sekä sähköisiä että paperisia reseptejä. Saat lääkkeesi meiltä suorakorvattuna, kun vuotuinen alkuomavastuu on täyttynyt, ja lisäkorvattuna, kun omavastuuraja on ylittynyt. Vuonna 2024 alkuomavastuu on 50 € ja vuosiomavastuu on 626,94 €. Reseptin toimituksen yhteydessä lääkkeen hintaan lisätään lakisääteinen toimitusmaksu (2,39 €/lääketoimitus).

Lääke- ja hintaneuvonta

Reseptin toimituksen ja itsehoitolääkkeiden oston yhteydessä kerromme lääkkeiden käytöstä, mahdollisista haittavaikutuksista ja kartoitamme lääkkeittesi yhteensopivuuden. Vaihtokelpoisten lääkkeiden kohdalla kerromme myös mahdollisista edullisemmista vaihtoehdoista. 

Reseptien uusimispalvelu

Lähetämme sähköisiä uusimispyyntöjä terveydenhuoltoon palvelumaksua vastaan. Tarvittaessa soitamme vastaanottoon uusimistarpeesta, jos reseptin sähköinen uusinta ei ole mahdollista.

Valtuutus reseptiasiointiin toisen puolesta

Lääkkeiden haku apteekista toisen henkilön puolesta onnistuu, kun hakijalla on tieto tarvittavista lääkkeistä, lääkkeiden tarvitsijan kela-kortti tai tarvittavan lääkkeen potilasohje mukanaan. Asiamiehelle voi antaa myös apteekkiasioiden hoitoon valtuutuksen, jolloin asiamiehellä on laajemmat valtuudet, jotka oikeuttavat esim. reseptin uusintoihin. Valtuutuksen voi tehdä kirjallisesti apteekista saatavalla lomakkeella tai  sähköisesti suomi.fi-verkkopalvelussa.

Lääkehoitopalvelut

 Turvallinen, tehokas, tarkoituksenmukainen ja taloudellinen lääkehoito?  Me autamme.

Lääkejakelupalvelut

Säännöllisesti käytössä olevat tabletti- ja kapselimuotoiset lääkkeet on mahdollista saada annosteltuina kertakäyttöisiin annospusseihin tai kestokäyttöisiin lääkedosetteihin viikkohintaista palvelumaksua vastaan. Palvelun alussa kartoitetaan lääkityksen yhteensopivuus ja yhteisvaikutukset ja tehdään tarvittavat muutokset yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa. Polvijärven apteekin lääkejakelupalvelut helpottavat erityisesti monilääkitysten hallintaa ja säästävät aikaa sekä hoitajan resursseja niin hoitokodeissa kuin omaishoidossa. Olemme myös Siun Soten hyväksymä lääkkeiden annosjakelun palvelusetelituottaja. Kysy meiltä lisää palvelusta.


Lääkityksen tarkistuspalvelu

Käytössä olevan lääkityksen yhteensopivuus ja oikea käyttö tarkistetaan palvelumaksullisessa tarkistuspalvelussa. Asiakas toimittaa apteekkiin tarkat tiedot käyttämistään lääkkeistä ja ravintolisistä ja samalla varataan taapamisaika tulosten tarkastelua varten. Polvijärven apteekin lääkityksen tarkistuspalvelu sopii erityisesti lääkkeidensä yhteensopivuudesta huolestuneille.  Kerromme mielellämme lisää palvelusta. 


Reseptiasiakirjapalvelut

Matkalle mukaan tarpeelliset lääkkeet ja niistä oikeat dokumentit

Schengentodistus

Schengen-maihin matkustaville laadittava maksullinen todistus apteekista toimitetuista mukana kuljetettavista PKV-lääkkeistä, psykotrooppisista aineista tai huumausaineita sisältävistä lääkkeistä. Todistukseen tarvitaan passin numero ja se on voimassa 30 pv myöntämisestä. Todistuksen voi kirjoittaa lääkkeesi toimittanut apteekki.

Ulkomaankopio

Englanninkielinen, maksullinen yhteenvetotuloste apteekista toimitetuista ja matkalle mukaan otettavista lääkkeistä. Tilaa kopio resepteistäsi Polvijärven apteekista.

Lisätietoa matkailijan lääkkeistä?