Apteekkipalvelut 

Polvijärven apteekin lääkehoitopalvelut

Tavoitteena turvallinen, tehokas, tarkoituksenmukainen ja taloudellinen lääkehoito? Yhdessä onnistumme.

Lääkejakelupalvelut

Säännöllisesti käytössä olevat tabletti- ja kapselimuotoiset lääkkeet on mahdollista saada annosteltuina kertakäyttöisiin annospusseihin tai kestokäyttöisiin lääkedosetteihin viikkohintaista palvelumaksua vastaan. Palvelun alussa kartoitetaan lääkityksen yhteensopivuus ja yhteisvaikutukset ja tehdään tarvittavat muutokset yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa. Polvijärven apteekin lääkejakelupalvelut helpottavat erityisesti monilääkitysten hallintaa ja säästävät aikaa sekä hoitajan resursseja niin hoitokodeissa kuin omaishoidossa. Olemme myös Siun Soten hyväksymä lääkkeiden annosjakelun palvelusetelituottaja. Kysy meiltä lisää palvelusta.


Lääkityksen tarkistuspalvelu

Käytössä olevan lääkityksen yhteensopivuus ja oikea käyttö tarkistetaan palvelumaksullisessa tarkistuspalvelussa lisäkouluttautuneen farmasistin toimesta. Asiakas toimittaa apteekkiin tarkat tiedot käyttämistään lääkkeistä ja ravintolisistä ja samalla varataan taapamisaika tulosten tarkastelua varten. Polvijärven apteekin lääkityksen tarkistuspalvelu sopii erityisesti lääkkeidensä yhteensopivuudesta huolestuneille.  Kerromme mielellämme lisää palvelusta. 


Reseptiasiakirjapalvelut

Muistathan matkalle mukaan tarpeelliset lääkkeet ja niistä oikeat dokumentit. 

Schengentodistus

Schengen-maihin matkustaville laadittava maksullinen todistus apteekista toimitetuista mukana kuljetettavista PKV-lääkkeistä, psykotrooppisista aineista tai huumausaineita sisältävistä lääkkeistä. Todistukseen tarvitaan passin numero ja se on voimassa 30 pv myöntämisestä. Todistuksen voi kirjoittaa lääkkeesi toimittanut apteekki.

Ulkomaankopio

Englanninkielinen, maksullinen yhteenvetotuloste apteekista toimitetuista ja matkalle mukaan otettavista lääkkeistä. Tilaa kopio resepteistäsi Polvijärven apteekista.

Lisätietoa matkailijan lääkkeistä?