Mobiiliresepti ja noutolokero 

Mobiiliresepti - lähetä reseptivaraus meille älypuhelinsovelluksella 24/7

Lataa Mobiiliresepti-sovellus sovelluskaupasta ilmaiseksi. Lue ensin kirjautumisohjeet. Ensimmäisellä kerralla palveluun tunnistaudutaan omilla pankkitunnuksilla ja jatkokäyttöä varten voit tallentaa nelinumeroisen PIN-koodin.

Lääkevarauksen teko aloitetaan "Aloita"-painikkeella. Tässä voit myös katsella aiemmin varaamiasi lääkkeitä "Historia"-painikkeesta. 

Reseptitiedot syötetään lukemalla potilasohjeen reseptin viivakoodit alypuhelimen kameran avulla. Potilasohjeen saat terveysasemalta, apteekista tai tulostamalla kanta.fi-palvelusta. Vinkkejä skannaukseen: käännä puhelimen näyttö vaaka-asentoon, keskitä viivakoodi skannausalueella olevan punaisen viivan alle. Varmista ympäristön riittävän valaistus ja liikuttele tarvittaessa laitetta lähemmäs/kauemmas viivakoodista. 

Valitse haluamasi apteekki sovelluksen listalta tai kartasta. Listassa näet ensin sinua lähinnä olevat apteekit. Jatka lomakkeen täyttämistä syöttämällä oma puhelinnumerosi. Voit myös jättää apteekille viestin klikkaamalla "viesti"-kenttää esim. lääkkeiden hakuajankohdasta tai tarvitsemistasi itsehoitotuotteista. Viestin avulla voit myös ilmoittaa haetko lääkkeet apteekista vai noutolokerosta. Noutolokerotoimitukset tulee maksaa apteekkiin etukäteen joko asioinnin yhteydessä tai  tilisiirron avulla. Lopuksi hyväksy palvelun ehdot ja valitse "Lähetä". Apteekki käsittelee reseptivaraukset aukioloaikoina. Tarvittaessa kysy lisätietoja apteekista p: 045 609 3522. 

Noutolokero 

Hae maksetut apteekkiostosi  helposti, nopeasti ja vaivattomasti - noutolokerosta

Polvijärven apteekin uusin palvelumuoto, noutolokero on siirtymässä K-Marketista apteekin tuulikaappiin ja on jatkossa käytettävissä apteekin aukioloaikoina ja arki-aamuisin ennen apteekin virallista aukeamista.  Käytännössä asiakas sopii apteekin kanssa tarvitsemansa apteekkituotteen toimituksen noutolokeroon ja apteekki toimittaa valmisteen haettavaksi noutolokerosta. Asiakas saa matkapuhelimeensa tekstiviestillä lokeron avauskoodin ja voi hakea apteekkioston noutolokerosta ilman vuoronumerojonottelua. Noutolokerosta on mahdollista noutaa tilaus myös ma-la aamuisin klo 8 alkaen. Noutolokeroon ei ole mahdollista toimittaa kolmiolääkkeitä tai  kylmäsäilytystuotteita. Noutolokerotoimitukset ovat mahdollisia vain maksetuille tai laskutetuille ostoille. Kysy lisää noutolokerosta apteekista.